Björkgläntan 1

439 37 Onsala

0300-266 81

Ring oss om du har frågor

Måndag- Tordags: 7.00-16.00

Lör-Sön: Stängt

Laddstationer i Kungsbacka
Många väljer idag att gå från en vanlig bensindriven bil till en elbil. Det du behöver fundera på när du ska eller precis har skaffat en elbil är att installera en laddstation. Det finns många fördelar med att installera en laddstation.

Elinstallation villa

Oavsett vilken typ av elinstallation du behöver hjälp med så är vi redo att stå till tjänst. Vi arbetar nämligen med alla typer av elektriska anläggningar. Vi kan ta oss an allt från enklare installationer i din privata villa eller lägenhet till större installationer i butiker och på kontor.

Elinstallation butik

Vi hjälper både företag och privatkunder och kan ta oss an bostäder, butiker och större lokaler. Våra medarbetare är noga med att hålla sig uppdaterade inom de senaste förändringarna i branschen och arbetar ständigt med att bredda sin kunskap och sitt vetande.

Solcellsinstallation

Solel är både ett smart och miljövänligt alternativ av energi, som blir vanligare och vanligare bland svenska husägare. Hos oss får du hjälp att hitta ett bra och prisvärdigt alternativ, och vi sköter solcellsinstallationerna smidigt. Vi använder oss av SolarEdge. Kontakta oss för mer info och intresseanmälan!

Laddstationer

Behovet av laddstationer till elbilar ökar i takt med att de miljövänliga bilarna blir fler i vårt land. Vi arbetar tillsammans med leverantörerna GARO och Sellpower och där kan vi hitta en laddstation som passar dig och din bil, som vi sedan installerar hos dig.

Laddstationer i Kungsbacka

Varför ska man ha en laddstation?

Laddstationer minskar riskerna när du laddar bilen. Att ladda bilen drar väldigt mycket energi och på sikt kan det överbelasta ditt elnät och vara en potentiell brandfara. När din laddbox är installerad så kan du ladda både snabbare och säkrare. På Elektroline har vi stor kunskap om vilken laddstation som passar just dig och hur man installerar den.

En smart laddstation

Smarta laddstationer är lite dyrare att köpa in men är för många en smartare och billigare investering i längden. Med en smart laddbox kan du välja när den ska börja ladda. Så att du laddar när priserna är lägre, till exempel på natten. Du kan också styra de flesta smarta laddboxar med en tillhörande app, om du till exempel behöver ladda bilen när du inte är hemma.

Laddbalans - vad är det? 

Laddstationer med inbyggd laddbalanserare gör att du sparar på ditt elnät. Den känner automatiskt av när resten av din bostad drar mycket el och anpassar hur mycket kraft den skickar till bilen. Så du slipper oroa dig över belastningen på elnätet.

Grön teknik-avdrag

Sedan 2021 har du möjlighet att söka om ett grön teknik avdrag när du installerar en laddstation. Avdraget gäller både för själva stationen och för installationen, som ska göras av en utbildad elektriker. Du kan läsa mer om grön teknik här

Så är du i behov av en laddstation till din elbil, tveka inte att höra av dig till oss. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig med en säker installation.  

Följ oss på Instagram!

Letar du efter seriösa och skickliga elektriker till diverse installationer inom el och data? Då har du alltså hittat helt rätt – kontakta oss redan idag för offert på önskad tjänst!