Björkgläntan 1

439 37 Onsala

0300-266 81

Ring oss om du har frågor

Måndag- Tordags: 7.00-16.00

Lör-Sön: Stängt

Inbrottslarm i Göteborg
Varje år sker tusentals inbrott i Sverige. En enkel försäkring mot just inbrott är att installera ett inbrottslarm. Vi är en oberoende elektrikerfirma som kan installera larm oavsett om du väljer att köpa en färdig lösning eller skräddarsyr ditt eget system.

Elinstallation villa

Oavsett vilken typ av elinstallation du behöver hjälp med så är vi redo att stå till tjänst. Vi arbetar nämligen med alla typer av elektriska anläggningar. Vi kan ta oss an allt från enklare installationer i din privata villa eller lägenhet till större installationer i butiker och på kontor.

Elinstallation butik

Vi hjälper både företag och privatkunder och kan ta oss an bostäder, butiker och större lokaler. Våra medarbetare är noga med att hålla sig uppdaterade inom de senaste förändringarna i branschen och arbetar ständigt med att bredda sin kunskap och sitt vetande.

Solcellsinstallation

Solel är både ett smart och miljövänligt alternativ av energi, som blir vanligare och vanligare bland svenska husägare. Hos oss får du hjälp att hitta ett bra och prisvärdigt alternativ, och vi sköter solcellsinstallationerna smidigt. Vi använder oss av SolarEdge. Kontakta oss för mer info och intresseanmälan!

Laddstationer

Behovet av laddstationer till elbilar ökar i takt med att de miljövänliga bilarna blir fler i vårt land. Vi arbetar tillsammans med leverantörerna GARO och Sellpower och där kan vi hitta en laddstation som passar dig och din bil, som vi sedan installerar hos dig.

Inbrottslarm i Göteborg

Mer än bara inbrottskydd

Ett modernt inbrottslarm kan göra betydligt mycket mer än att bara säkra hemmet från inbrott. Det går att kombinera så det blir bland annat brandlarm och larm vid till exempel strömavbrott. Så du kan uppgradera din säkerhet betydligt genom att installera ett larm. Är du osäker på vad som är rätt för just ditt hem så hjälper vi på Elektroline gärna till att skräddarsy ett system efter dina förutsättningar. Oavsett om du bor i lägenhet eller villa, vi vet att det finns lösningar för just dig. Vi har en lång erfarenhet av att rekommendera, installera och underhålla inbrottslarm.

Styr hemmet från appen

Många moderna larm har en tillhörande app så du kan stänga av eller sätta på larmet direkt från mobilen. Du kan också kolla dina övervakningskameror och göra de flesta inställningarna från appen. Det är både smidigt och säkert.

Lösningar för kontoret

Det är inte bara på hemmaplan som säkerheten blir allt viktigare. I princip alla företag idag har dyr elektronik och utrustning på sina kontor. Vilket ställer högre krav på säkerheten. Vi vet hur stor skillnad ett bra inbrottslarm kan göra. Vi hjälper även till om ni behöver lösningar för inpassering, brickor eller kodlås. 

Vi har lösningar för alla företag, från det lilla kontoret till den stora industrin. Vi hjälper er gärna att skräddarsy en lösning som ni blir trygga med. 

Vi hjälper dig med inbrottslarm

Så oavsett vilken typ av inbrottslarm eller säkerhetslösning ni behöver, privat eller företag, så finns vi på Elektroline här för att lösa era problem. Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor. Vi kan svara på det mesta när det kommer till larm. 

Följ oss på Instagram!

Letar du efter seriösa och skickliga elektriker till diverse installationer inom el och data? Då har du alltså hittat helt rätt – kontakta oss redan idag för offert på önskad tjänst!