Björkgläntan 1

439 37 Onsala

0300-266 81

Ring oss om du har frågor

Måndag- Tordags: 7.00-16.00

Lör-Sön: Stängt

Elinstallationer i Göteborg
Vi på Elektroline har jobbat med elinstallationer och datanätverk i drygt 20 år. Hos oss kan du känna dig trygg med våra kunskaper i branschen och välutbildade elektriker.

Elinstallation villa

Oavsett vilken typ av elinstallation du behöver hjälp med så är vi redo att stå till tjänst. Vi arbetar nämligen med alla typer av elektriska anläggningar. Vi kan ta oss an allt från enklare installationer i din privata villa eller lägenhet till större installationer i butiker och på kontor.

Elinstallation butik

Vi hjälper både företag och privatkunder och kan ta oss an bostäder, butiker och större lokaler. Våra medarbetare är noga med att hålla sig uppdaterade inom de senaste förändringarna i branschen och arbetar ständigt med att bredda sin kunskap och sitt vetande.

Solcellsinstallation

Solel är både ett smart och miljövänligt alternativ av energi, som blir vanligare och vanligare bland svenska husägare. Hos oss får du hjälp att hitta ett bra och prisvärdigt alternativ, och vi sköter solcellsinstallationerna smidigt. Vi använder oss av SolarEdge. Kontakta oss för mer info och intresseanmälan!

Laddstationer

Behovet av laddstationer till elbilar ökar i takt med att de miljövänliga bilarna blir fler i vårt land. Vi arbetar tillsammans med leverantörerna GARO och Sellpower och där kan vi hitta en laddstation som passar dig och din bil, som vi sedan installerar hos dig.

Elinstallationer i Göteborg

Certifierade elektriker

Elektroline i Kungsbacka är en professionell aktör som erbjuder ett komplett utbud av eltjänster till både privatpersoner och företag. Vi har certifikat för olika arbetsområden och kan bistå med alla typer av installationer oavsett om det gäller el eller data. När du anlitar oss på Elektroline är du med andra ord i trygga händer oavsett vilken typ av projekt eller uppdrag det rör sig om!

Elinstallationer

Bor eller verkar du i Kungsbacka och behöver elektrikerhjälp är det oss på Elektroline du ska prata med. Vi hjälper dig med alla typer av eljobb, stora som små, och vi välkomnar både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för stunden, men som även är möjlig att anpassa och justera med tiden. Som elfirma är vi en flexibel partner och kan snabbt vara på plats för att installera el- eller datanätverk av olika slag.

Solcellsinstallationer

Utöver våra kompletta tjänster inom el och data kan vi även erbjuda kunder solcellsinstallationer med SolarEdge solceller. Fördelarna med klimatsmart energi är många och på Elektroline har vi stor vana av att jobba med den här typen av installationer. Vår personal arbetar noggrant från början till slut och utför varje arbetsmoment med yttersta precision.

Laddstationer för bilar

I takt med att tekniken utvecklas i allt snabbare takt gäller det att kunna erbjuda moderna lösningar som följer trenden. På Elektroline arbetar vi kontinuerligt för att alltid vara ett steg före och i rätt tid sitta på rätt lösning.

En av våra senaste tilltag är laddstolpar för elbilar eftersom vi har sett ett stort behov på senare tid. Vi har valt att specialisera oss på det här området eftersom det är nytt, spännande och framför allt starkt efterfrågat. Våra leverantörer Garo och Sellpower är en garanti för hög kvalitet och vi är stolta över att kunna erbjuda det senaste inom tekniken.

Följ oss på Instagram!

Letar du efter seriösa och skickliga elektriker till diverse installationer inom el och data? Då har du alltså hittat helt rätt – kontakta oss redan idag för offert på önskad tjänst!